Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

După perchezițiile efectuate de polițiștii prahoveni miercuri, 27 ianuarie, la persoane implicate într-o rețea de înșelăciune care folosea metoda "accidentul", instanța a eliberat șapte mandate de arestare. Alte două persoane au primit arest la domiciliu, iar o alta a fost plasată sub control judiciar.

 

Reamintim că, potrivit unui comunicat al IJP Prahova, în dimineaţa zilei de 27.01.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat şase percheziţii în Bucureşti şi judeţele Iaşi, Bacău, Tulcea şi Galaţi. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi comis înşelăciuni prin metoda ”accidentul” şi o tâlhărie.

Din cercetări a reieşit că bănuiţii ar fi acostat victimele sub pretextul că o persoană apropiată ar fi produs un un accident rutier grav, determinându-le să înmâneze o sumă de bani necesară acoperirii cheltuielilor medicale sau mituirii organelor judiciare.

 

Infracţiunile ar fi avut loc în perioada iulie - decembrie 2015, în judeţele Prahova, Bacău, Iaşi, Suceava, Tulcea şi Galaţi.

Prejudiciul creat prin infracţiunile comise este estimat la acest moment la 100.000 de lei şi 14.000 de euro.

 

Viața Prahovei
  • Joi, 27 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Poluare pe pârâul Bălana, în zona Colceag

Fenomenul a apărut joi seară și a fost semnalat de un localnic din Colceag, care a reclamat faptul că „apa era poluată cu o substanță albastră”. Bărbatul a sesizat faptul că astfel de incidente au...