Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident dn1

Accidentul s-a produs pe DN1, pe raza localității Ciolpani, pe sensul Ploiești – București. „Se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din pricina unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism”, a anunțat IGPR.

„Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea şi dimineaţa) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 09.25), recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers. De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, este recomandarea IGPR.

 

 

Auto-moto
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident rutier - Cu maşina direct în casă

Un accident rutier s-a produs marţi seara, în comuna Drăgăneşti, sat Meri. Şoferul a părăsit carosabilul, ajungând în gospodăria unui localnic. Trei persoane sunt asistate medical, în autoturism...