Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hoteluri de vanzare

Frații Ioan și Viorel Micula au scos la vânzare 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le dețin pe litoral, cumpărate la începutul anilor 2000, la "marea privatizare din turism". Cele 11 hoteluri dețin exact același mobilier și chiar aceleași perdele de pe vremea comunismului, în acestea nefiind investit vreun leu. de la momentul cumpărării până în prezent.

 

Cu 2.700 de camere, cele 11 hoteluri scoase la vânzare reprezintă, practic, cel mai mare pachet scos vreodată la vânzare de un operator privat de turism din România, potrivit Profit.ro.

Când au cumpărat, în urmă cu aproape 15 ani, 12 hoteluri pe litoral, frații Micula deveneau cei mai mari turoperatori de la mare. Mulți agenți de turism au sperat atunci ca cei doi frați, printre cei mai puternici oameni de afaceri din România la vremea respectivă, să investească în hoteluri și să le renoveze. Acest lucru nu s-a întâmplat în următorii ani, iar hotelurile s-au degradat cu timpul.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Blejoi
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Pistă pentru bicicliști de la Blejoi la Ploiești

În această perioadă, la Blejoi se desfășoară lucrări pentru amenajarea unei piste de biciclete. În primă fază se va amenaja tronsonul cuprins între Gara Blejoi și giratoriul de la Ploieștiori,...