Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bonuri paste

Extragerile ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2017, care vor fi organizate cu prilejul Sărbătorilor de Paște și de Crăciun, vor dispune de un fond de premiere de un milion de lei fiecare, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finanțelor.

 

Ministerul Finanțelor Publice stabilește fondul anual de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale, precum și repartizarea lunară a acestuia, conform Ordonanței 10/2015.

Pentru anul în curs, în data de 19 ianuarie 2017 a fost aprobat Ordinul ministrului Finanțelor Publice nr.152/2017 privind stabilirea fondului anual de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale, scrie Agerpres. La vremea respectivă, însă, nu era aprobată Legea bugetului de stat pe anul 2017, astfel încât a fost prevăzută stabilirea ulterioară a cuantumului fondului de premiere alocat pentru fiecare extragere ocazională, prin Ordin al ministrului Finanțelor Publice, cu cel puțin 15 zile înaintea extragerii, pentru a respecta prevederile referitoare la limitele lunare de cheltuieli impuse de Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice.

 

Citește articolul integral pe digi24.ro