Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie-politie-piata.jpg

Ieri au continuat acțiunile de combatere a comerțului ilicit în Ploiești, Piața Aurora Vest și Bazar Nord, fiind ”vizitate” din nou de polițiști.

 

 Comunicatul IPJ Prahova

          Polițiștii Secţiei nr. 2 Ploiești au acționat ieri atât pentru depistarea actelor de comerț ilicit, cât și pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale. De data aceasta, a fost vizată zona Bazar Nord – Complexul Mare.

 

          Au fost legitimate 33 de persoane, controlate 16 autovehicule și verificați patru agenţi economici, ocazie cu care polițiștii au aplicat 27 de sancţiuni, în valoare de 6.760 lei.

          Polițiștii Secției nr. 3 Ploiești au acționat tot în zona Pieței „Aurora” Vest, vizând, în special, combaterea actelor de comerț ilicit sau cu produse contrafăcute.

Și de această dată, au fost întocmite dosare penale pentru comercializarea de produse inscripționate cu mărci protejate, în afara legii, doi comercianți fiind depistați în această situație.

 De asemenea, au fost controlate 21 de autovehicule, legitimate 34 de persoane și controlate patru societăți comerciale și s-au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 2.090 lei.