Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

pubele-noi.jpg

Pubele gratuite pentru cetățenii care locuiesc la case a fost găselnița identificată de societatea Floricon din Câmpina pentru a-i determina pe localnici să încheie contracte de salubritate și să-și plătească regulat taxa de gunoi.

 

Florin Constantinescu, directorul Floricon Salub, le-a explicat consilierilor locali că nu amenda sau taxele suplimentare i-au determinat pe cei care nu aveau contracte încheiate să intre în legalitate, ci oferta societății prin care oamenilor și s-a oferit gratuit pubele ecologice.

Din noiembrie, când a început distribuirea gratuită a pubelelor, nu mai puțin de 480 de persoane, care nu aveau contracte, s-au prezentat la sediul operatorului de salubritate cu factura în mână (condiția obligatorie) pentru a-și lua cadoul acasă.

 

În noiembrie 2016, Consiliul Local Câmpina a aprobat o taxa speciala pentru utilizatorii - beneficiari ai serviciului e salubrizare din oraș, care nu au aveau încheiat contract de prestări servicii în acest sens. Astfel, fiecare câmpinean care nu avea un astfel de contract plătește o taxă obligatorie de 20,64 lei/persoana/luna (TVA inclus).

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...