AFI Ploiesti Strabucks

AFI Palace Ploiești anunță că deschiderea Starbucks va avea loc pe data de 28 octombrie 2016 și nu pe 25 octombrie, cum fusese programată inițial.

Noua cafenea din centrul comercial este prima pe care brandul Starbucks o deschide în județul Prahova si va fi amplasată la parterul mallului.

Noua locație are un design elegant, unic, cu o grafică ce prezintă traseul de evoluție al cafelei, de la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi o experiență deosebită. Odată cu deschiderea Starbucks în AFI Palace Ploiești clienții centrului comercial vor avea parte de multe surprize în noua locație.

În România, Starbucks operează prin AmRest și a intrat pe piața românească în 2007. În prezent există deja 23 de cafenele Starbucks în țară, dintre care 14 în București, două în Iași, Timișoara și Constanța și câte una în  Cluj - Napoca, Brașov și Craiova. 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...