termoficare

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că instituția pe care o conduce și Primăria Ploiești trebuie să participe cu 25.000 de euro, fiecare, pentru realizarea unui studiu privind viitorul sistemului de termoficare.

Documentul ar trebui să ofere o soluție de termificare viabilă la Ploiesti pe termen mediu și lung, inclusiv pentru surse alternative.

"Sunt două tipuri de fonduri pe care le putem aborda: fonduri pe Polul de Creștere și fonduri guvernamentale. Studiul va fi unul complex pentru a afla soluții de modernizare a rețelelor", a susținut Bogdan Toader.

Separat au fost avansate, în cadrul unui seminar care a avut loc la București, propuneri cu privire la contorizare. Unul dintre modelele prezentate a fost cel de la Iași, care a vizat înlocuirea instalațiilor cu unele noi, preizolate, cu o durată de viață îndelungată. Proiectul vizează eliminarea completă a coloanelor verticale cu montarea de instalații individuale pe orizontală.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...