incendiu2

La solicitarea observatorulph.ro, care a publicat în exclusivitate informația privind izbucnirea unui incendiu, azi noapte, la o terasă de la Afi Palace Ploiești, reprezentanții mall-ului au transmis următorul punct de vedere:

Un scurt circuit urmat de un incendiu a avut loc la terasa Pizza Bonita din AFI Palace Ploiești


Azi noapte, în jurul orei 2:00, a avut loc un scurt circuit electric urmat de un incendiu la terasa Pizza Bonita din exteriorul centrului comercial AFI Palace Ploiești. 

Pentru a respecta normele de siguranță ce se impun în astfel de situații, reprezentanții centrului comercial au intervenit rapid în stingerea incendiului și au solicitat ajutorul pompierilor de la ISU Prahova, astfel încât situația a fost ținută sub control.

Nicio persoană nu a fost rănită și nu s-au înregistrat pagube materiale importante.

AFI Palace Ploiești este prevăzut cu un sistem de siguranță performant, astfel încât, în cazul în care apar defecțiuni tehnice, sistemul de alarmă se declanșează automat. Pizza Bonita își va continua activitatea în locația din incinta centrului comercial, conform programului normal de funcționare al mallului.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la o gospodărie din Florești

În această după-amiază a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna prahoveană Florești. A ars o suprafață de 60 de mp de acoperiș la o anexă, la fața locului ajungând două echipaje cu 12...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...