Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

permise

Astăzi, activitatea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova a fost blocată de probleme tehnice.

 

Comunicatul Prefecturii Prahova

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoştinţă faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, astăzi, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se  pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

 

În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost  alertat de la apariţia primelor probleme tehnice,  lucrând la remedierea situaţiei încă din cursul nopţii.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vom reveni după remedierea situaţiei.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...