Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

loteria bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 30 iunie 2016 este programată pentru duminică, 17 iulie, la ora 19,30, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunţat, joi, Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

 

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 17 iulie, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Mai mult, extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,30, şi va transmisă în direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

 

Totodată, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi CN ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Luna trecută bonurile fiscale câștigătoare au fost cele emise în data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei.

sursa: PCNews

 

Sport
  • Marți, 15 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Sporting – FCSB, de la 21:45

FCSB va întâlnește, marți seară, în play-off-ul Champions League pe Sporting Lisabona. Prima manșă se va disputa de la ora 21:45, potrivit digisport.ro. După ce și-a asigurat deja locul în grupele...