perchezitii santaj inselaciune

În cursul zilei de 7 aprilie, poliţiştii de investigații criminale din Ploiești au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Cinci persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat. Prejudiciul este estimat la 5.000 de lei.

În cursul zilei de 7 aprilie, polițiștii Biroului de Combatere Furturilor din Locuințe din Ploiești au efectuat 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt dintr-o societate comercială.

Din cercetări, a reieșit că, în noaptea de 01/02 aprilie, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiul Ploiești, de unde ar fi sustras 3 laptopuri.

Prejudiciul creat este estimat la 5.000 de lei.

Cinci persoane au fost aduse la sediul poliției cu mandat.

Polițiștii au ridicat de la domiciliile acestora bunuri susceptibile a proveni din furt.

Desfășurarea perchezițiilor a fost sprijinită de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acțiune au participat și jandarmi.
sursa: IJP Prahova

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...