Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

blejoi116.jpg

Asociaţia Judeţeană de Baschet Prahova a primit trei locuri eligibile în primele două grupe valorice (roşie şi galbenă), pe tabloul de minibaschet, în vederea participării în Liga Naţională de la Mangalia.

 

Astfel, cum pentru cele trei poziţii, două în grupa roşie (locurile 1-32) şi una în cea galbenă (locurile 33-64), au aplicat patru echipe – Solaris Ploieşti, BC Lynx, Ploieşti Basketball 1 şi CSŞ 3 Ploieşti, organizatorii Campionatului Municipal au adoptat măsura trierii acestor formaţii în cadrul unui turneu ce va avea loc în zilele de sâmbătă, 20 mai, duminică, 21 mai, şi vineri, 26 mai, la Sala Sporturilor din Blejoi.

Primele două echipe clasate la finalul turneului vor merge în grupa roşie la Mangalia, ocupanta ultimei trepte a podiumului va fi repartizată în grupa galbenă, iar „lanterna” turneului va „glisa” pe tabloul grupei albastre (de la locul 65 în jos).
Citește articolul integral pe ziarulprahova.roarulprahova.ro

 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1 A, la Blejoi

Două autoturisme au fost implicate astăzi, în jurul orei 14:00, într-un accident pe DN 1A, la Blejoi. Din primele cercetări, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței de mers. O...

Blejoi
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Pistă pentru bicicliști de la Blejoi la Ploiești

În această perioadă, la Blejoi se desfășoară lucrări pentru amenajarea unei piste de biciclete. În primă fază se va amenaja tronsonul cuprins între Gara Blejoi și giratoriul de la Ploieștiori,...