Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

drona-blejoi.jpg

Comuna Blejoi se numără în topul localităților unde ploieștenii au ales să se mute datorită infrastructurii. O filmare cu drona este elocventă.

 

Aici, cu puține excepții, toate străzile sunt asfaltate, iar până în 2019 locuitorii vor avea acces și la sistemul de canalizare, investiția de câteva milioane de euro fiind suportată de la bugetul local.

În ultimii ani s-au modernizat școlile, s-a construit o grădiniță cu program prelungit unde ploieștenii își aduc copiii, s-au amenajat parcuri, terenuri de sport și s-a construit o sală polivalentă unde s-au antrenat loturile naționale de baschet și unde se se organizează frecvent competiții mai ales la nivelul echipelor de juniori.

 

Primăria Blejoi a mai finanțat sensul giratoriu de la intersecția DN 1 cu DN 1B și lărgirea pe două benzi a unui tronson din DN 1A și va amenaja un alt giratoriu la intersecția DN 1B cu drumul de acces spre Ploiești, intrarea dinspre rafinăria Vega.

De altfel, Blejoiul figurează și în topul comunelor din Prahova cu standarde de oraș. Multe dau clasă Ploieștiului

VIDEO Cum arată comuna Blejoi într-o filmare cu drona:

 

 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1 A, la Blejoi

Două autoturisme au fost implicate astăzi, în jurul orei 14:00, într-un accident pe DN 1A, la Blejoi. Din primele cercetări, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței de mers. O...

Blejoi
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Pistă pentru bicicliști de la Blejoi la Ploiești

În această perioadă, la Blejoi se desfășoară lucrări pentru amenajarea unei piste de biciclete. În primă fază se va amenaja tronsonul cuprins între Gara Blejoi și giratoriul de la Ploieștiori,...