Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

raliu-iasi-romania.jpg

La Iași, 53 de piloți amatori s-au întrecut pe străzi, însă nu viteza a fost cheia succesului, pentru că piloții au avut de bifat opriri la 11 obiective turistice din oraș. Totul, în 59 de minute! Este un eveniment prin care se urmărește de fapt promovarea Iașiului ca oraș turistic.

 

Peste o sută de piloți și copiloți au gonit prin oraș. Nu a fost o simplă întrecere. Au avut misiunea de a descoperi 11 obiective turistice incluse în traseu în 59 de minute.

- E interesant. Eu sunt din Iași și mi se pare interesant traseul de făcut în tot orașul și traficul în timp real. O să fie și mai palpitant.

 

Ateneu, Bojdeuca lui Ion Creangă, Grădina Botanică sau Biserica „Sfântu Nicolae” din Copou au fost câteva dintre punctele de pe traseu.

Regula de bază în cursă a fost prudenţa. S-a accelerat, dar cu măsură! Altfel riscau să fie depunctați, dacă încălcau regulile de circulație. Printre copiloți a fost și primarul Iașiului.

Citește cnontinuarea pe digi24.ro

 

Național
  • Duminică, 20 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avion prăbușit în Iași. Pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbușit sâmbătă după amiaza în zona comunei Tătărusi, din Iași. Aeronava participa la un show aviatic, organizat de administraţia locală....