raliu-iasi-romania.jpg

La Iași, 53 de piloți amatori s-au întrecut pe străzi, însă nu viteza a fost cheia succesului, pentru că piloții au avut de bifat opriri la 11 obiective turistice din oraș. Totul, în 59 de minute! Este un eveniment prin care se urmărește de fapt promovarea Iașiului ca oraș turistic.

Peste o sută de piloți și copiloți au gonit prin oraș. Nu a fost o simplă întrecere. Au avut misiunea de a descoperi 11 obiective turistice incluse în traseu în 59 de minute.

- E interesant. Eu sunt din Iași și mi se pare interesant traseul de făcut în tot orașul și traficul în timp real. O să fie și mai palpitant.

Ateneu, Bojdeuca lui Ion Creangă, Grădina Botanică sau Biserica „Sfântu Nicolae” din Copou au fost câteva dintre punctele de pe traseu.

Regula de bază în cursă a fost prudenţa. S-a accelerat, dar cu măsură! Altfel riscau să fie depunctați, dacă încălcau regulile de circulație. Printre copiloți a fost și primarul Iașiului.

Citește cnontinuarea pe digi24.ro

 

Economic
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Veste bună pentru chiriașii din blocurile ANL

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care se reduce chiria la locuinţele ANL. Actul normativ modifică metodologia de calcul a chiriei pentru locuinţele ANL, în sensul reducerii acesteia...

Național
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

O universitate ieșeană este executată de Fisc

Fiscul vinde bunuri ale universității, precum pupitre din sălile de curs, cărți și dicționare, toate în contul unor datorii de 20 milioane lei. Fiscul a scos la vânzare bunuri ale Universității...