Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

control_vama_37803500.jpg

Foarte mulţi români se întreabă ce fel de documente trebuie să aibă la ei dacă vor să iasă din România cu o maşină care nu este proprietate personală.

 

Din fericire, lucrurile nu sunt aşa de complicate şi tot ce trebuie să prezinţi la punctul de trecere al frontierei este buletinul şi certificatul de înmatriculare al maşinii, practic aceleaşi acte pe care trebuie să le ai cu tine şi pe drumurile din ţară. 

Într-un raspuns oficial al Poliţiei de Frontiera Romana scrie foarte clar ca NU este nevoie de niciuna dintre variantele vehiculate. Conducatorul auto trebuie sa prezinte la trecerea frontierei urmatoarele documente:

 

- certificatul de înmatriculare

- cartea verde

- carte de identitate

- permis de conducere valabil

"Politia de Frontiera Romana nu solicita conducatorului auto documente din care sa reiasa raporturile juridice dintre acesta şi proprietarul mijlocului de transport (procura, contract de comodat, contract de lnchiriere, etc.).

Citește articolul integral pe rtv.net

 

IT&C
  • Joi, 17 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Nokia 8, dotat cu lentile Carl Zeiss

Finlandezii de la HDM Global au anunţat primul flagship Nokia de generaţie nouă, de când au achiziţionat brandul de la Microsoft, potrivit News.ro. Nokia 8 va avea mai multe premiere tehnologice,...