Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

talharie supermarket

Duminică, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au fost sesizați că, într-un magazin din municipiu, au pătruns mai multe persoane, care au furat diverse produse şi au agresat pe agentul de pază.

 

UPDATE: Cele trei persoane reținute de poliție au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că totul s-a petrecut în supermarketul Maya din cartierul Cina.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că agentul de pază a observat că o femeie (identificată ulterior ca fiind o ploieșteancă de 44 de ani) a profitat de aglomeraţia creată și a introdus în buzunare mai multe produse cosmetice. În momentul în care a oprit-o pentru control, aceasta ar fi devenit agresivă, verbal şi fizic, iar în sprijinul său ar fi intervenit un bărbat (de 30 de ani, tot din muncipiu). Și acesta l-ar fi agresat pe agentul de pază, înlesnind scăparea femeii.

În aceeași zi, cei doi au fost identificați de către polițiștii Secţiei nr. 2, care i-au și depistat ieri dimineață.

Pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în același timp stabilindu-se că, la comiterea faptei, a participat şi un complice (depistat și el).

Faţă de toți trei s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea arestării preventive.