Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

trafic-blocat.jpg

Accidentul petrecut astăzi, în jurul orei 11:20, pe centura de Vest a Ploieștiului a paralizat traficul în jurul orașului.

 

La această oră (13:30), traficul este în continuare blocat pe centura de Vest, dar și pe DN 1, între Bărcănești și locul accidentului (în apropriere de pasarela peste DN 72, la ieșire din Ploiești), respectiv zona Metro.

Sunt blocate practic toate ieșirile din Ploiești spre Târgoviște și București.

 

Reamintim că astăzi, în jurul orei 11:20, pe centura de Vest a Ploieștiului s-a produs un grav accident rutier. Un tir plin cu sare s-a răsturnat pe contrasens, peste un Logan.

Reporterul observatorulph.ro, aflat la fața locului, a reușit să obțină declarații de la mai mulți martori cu privire la circumstanțele producerii accidentului.

Accident pe centura de Vest a Ploieștiului. Trafic blocat pe ambele sensuri

Mai mulți șoferi au declarat că tirul încărcat cu sare, în timp ce cobora pasarela peste DN 72 pe sensul de mers spre București, ar fi suferit o explozie la o anvelopă, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului.

Imagini de la accidentul petrecut pe centura de vest a Ploieștiului. Trafic blocat

Viteza fiind una mare, tirul a intrat în balans, lovind o mașină, apoi răsturnându-se pe contrasens, după ce a rupt separatoarele de sens din beton.

Coloane uriașe de mașini pe centura de vest a Ploieștiului. Trafic blocat. FOTO

În urma impactului, remorca tirului s-a răsturnat peste un Logan care circula pe sensul spre Brașov.

Din fericire, șoferul Loganului a fost scos în viață dintre fiarele contorsionate ale mașinii sale și a fost transportat cu un elicopter al SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală (VIDEO)