Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie rutiera

Polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat acțiuni similare, în cadrul cărora au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale (4 pentru deficiențe constatate la efectuarea transportului de persoane), în valoare totală de 15.270 lei. 

 

Citește și:  Opt șoferi lăsați fără permis pentru viteze de peste 150km/h pe DN1

Ca măsuri complementare au fost reținute patru permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare auto.

 

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Câmpina au desfășurat, sâmbătă, o acțiune, pe raza municipiului și a comunei Bănești, ocazie cu care au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale (24 pentru depășirea vitezei legale), în valoare totală de 14.065 lei, și au reținut un permis de conducere.

Polițiștii au depistat un conducător auto care rula, pe un drum din localitatea Bănești (limită de viteză 50 km/h), cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Sâmbătă, polițiști din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au desfășurat două acțiuni rutiere (una pe timp de zi, iar una noaptea), având ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Astfel, au fost controlate 43 de autovehicule și două atelaje hipo, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.850 lei, ca măsuri complementare fiind  reținute trei permise de conducere. 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...