Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

logan2

Peste 1.600 de automobile Dacia Logan, Dacia Sandero si Renault Clio sunt rechemate in service, in Romania. O problema comuna tine de frane, iar strict pentru Dacia Logan a fost initiata o campanie de recall referitoare la airbag-uri.

 

Asadar, 724 automobile Dacia Logan II sunt rechemate in service, in Romania, din cauza airbag-ului sofer, dupa cum mentioneaza fabricatul: “Dacia a identificat posibilitatea un lot izolat de airbag-uri a caror functionalitate ar putea fi afectata in cazul unui impact”.

Actiunea de recall presupune verificarea seriei de fabricatie a airbag-ului sofer si inlocuirea acestuia daca se va considera necesar. Durata de actiune este de circa 50 minute, noteaza Dacia. Producatorul auto nu a detaliat – in anuntul oficial – care este, de fapt, problema cu airbag-urile montate in volan. Cert este ca sunt vizate 724 de automobile Dacia Logan II din tara.

 

Apoi, o campanie de rechemare in service separata, vizeaza atat modelul Dacia Logan II, cat si modelele Dacia Sandero II si Renault Clio IV – totul din cauza franelor.

“Renault a identificat o posibila perturbare a sistemului de franare, din cauza etrierului de frana din partea dreapta-fata. In situatia unei franari de urgenta eficacitatea sistemului de franare ar putea fi diminuata”, spune fabricantul.

Citește continuarea pe 0-100.hotnews.ro