Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

giulia2

Începând din februarie, Poliția Ilfov folosește o nouă autospecială pentru siguranța traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți omenești, se arată într-un comunicat al Poliției Române. 

 

În următoarele 12 luni, autospeciala va fi folosită de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov pentru supravegherea traficului pe raza localităților Buftea, Snagov, Otopeni, pe Centura Bucureștiului și Drumul Național 1.

Este dotată cu sisteme optice și acustice și dispune de sisteme avansate de asistență, care demonstrează atât performanță în deplasare, cât și preocupare pentru siguranța rutieră.

 

Configurația este următoarea: un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde și atinge o viteză maximă de 240 km/h.

Datorită sistemelor avansate de injecție, Giulia oferă un răspuns rapid la apăsarea pedalei de accelerație pe toată plaja de turații și asigură eficiență în ceea ce privește consumul de carburant. Propulsorul este conectat la o transmisie automată în 8 rapoarte și tracțiune integrală Q4.

alfa giulia

giulia2