Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

permise

Decizia Guvernului de a acorda zi liberă și luni, 23 ianuarie 2017, a făcut ca programările pe care prahovenii și le-au stabilit pentru ziua respectivă la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto să nu mai fie valabile. 

 

Potrivit Prefecturii Prahova, cei care au programări pentru luni, 23 ianuarie, vor fi nevoiți să și le refacă. Nu același lucru se va întâmpla și cu elevii școlilor de șoferi care au programare pe data de 23 la proba de oraș.

”Datorită faptului că ziua de 23 ianuarie 2017 a fost stabilită ca zi liberă pentru instituțiile bugetare, în cadrul Serviciului Permise și Înmatriculări Auto nu se vor efectua operațiunile curente la ghișeu, urmând ca persoanele ce au rezervare on-line pentru înmatriculare auto să își refacă rezervarea.

 

Pentru eficientizarea activității de examinare din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova și pentru a evita reprogramarea candidaților la proba practică la o dată ulterioară, comunicăm că în dată de 23.01.2017 se va susține proba practică în vederea obținerii permisului de conducere categoria "B", conform programării inițiale, cu punct de plecare "Sala Sporturilor OLIMPIA".”, se arată în comunicatul remis de Prefectura Prahova.