Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

grand tour

„The Grand Tour”, noul show automobilistic prezentat de Jeremy Clarkson, a devenit programul TV care a generat cele mai multe descărcări ilegale din istoria internetului, informează The Guardian, citat de News.ro.

 

Amazon a plătit 160 de milioane de dolari pentru a produce trei sezoane ale emisiunii „The Grand Tour”, ale cărei vedete sunt cei trei foşti prezentatori ai show-ului de televiziune „Top Gear” - Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May -, după ce Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC în martie 2015.

Cifrele comunicate de Muso, o companie ce analizează piaţa pirateriei online, sugerează că un număr fără precedent de internauţi aleg să evite să plătească un abonament de 100 de dolari pe an pentru a avea acces la serviciul de streaming video al grupului Amazon, denumit Amazon Prime, alegând să descarce episoadele din „The Grand Tour”, ilegal, de pe internet.

 

Statisticile, publicate şi de Mail on Sunday, arată că primul episod din acest show TV a fost descărcat ilegal de 7,9 milioane de ori, cel de-al doilea episod de 6,4 milioane de ori, iar cel de-al treilea de 4,6 milioane de ori. Internauţii britanici au reprezentat cel mai ridicat procent (13,7%) din totalul utilizatorilor de internet din lumea întreagă care au descărcat ilegal aceste episoade. Citește articolul integral pe digi24.ro