Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident sinaia

A fost haos, vineri seara, pe strazile din Sinaia. Zapada si frigul au transformat asflatul in patinoar, iar pe soferi in cascadori fara voie.

 

 Mai intai, o masina a alunecat 20 de metri intr-o rapa, dar din fericire intrega familie care se afla in vehicul a scapat cu viata. apoi, derapajele si tamponarile s-au tinut lant pe strazile din orasul de munte, iar politistii au fost nevoiti sa inchida traficul pe drumul ce duce catre cota 1400.

 

Ca niste popice. Asa au aratat vineri seara masinile care si-au croit drumul pe aceasta strada in panta din Sinaia. Rand pe rand, soferii care incercau sa urce alunecau inevitabil la vale, oprindu-se in gard sau in alte masini care au derapat.

"Ia piciorul de pe frana, vere”, spune un localnic. “E a saptea masina care s-a lovit azi." Oamenii au coborat apoi din masini si au inceput sa-si numere pagubele. Politistii au iesit apoi in intersectii ca sa dirijeze traficul si au oprit circulatia pe anumite artere.

Subinspector de politie Crinela Anca, Politia Rutiera Sinaia: "Din cauza precipitatiilor abundente, traficul pe DC 134 drumul spre Cota 1400 a fost inchis circulatiei publice. Recomandam conducatorilor auto inainte sa plece la drum sa verifice conditiile meteo sa nu existe restrictii de circulatie pe drumurile pe care vor sa plece."

Pentru cateva ore, politistii decis sa opreasca accesul vehiculelor de mare tonaj, in zona montana de pe DN1, dar apoi au dat voie circulatiei.
sursa: stirileprotv.ro
VIDEO