militar cheia

La data de 9 noiembrie un incident grav a avut loc la o cabană MAPN de la Cheia. Un militar în vârstă de 32 de ani a suferit arsuri grave pe tot corpul în timp ce ar fi încercat să aprindă o sobă. 

În urma incidentului caporalul Georgel Guță a fost transportat la spitalul militar din București de unde ulterior a fost transferat la o clinică din Belgia. Din cauza rănilor grave, caporalul a încetat din viață joi 24 noiembrie, în ciuda eforturilor medicilor de la clinica ”Regina Astrid” din Bruxelles.

”Nu îl vom uita niciodată! Astăzi, (n.r. joi) camaradul nostru, caporalul clasa a III-a Georgel Guţă, a decedat la Spitalul Militar “Regina Astrid“ din Bruxelles, în ciuda eforturilor depuse de către medici. Colegul nostru a fost victima accidentului de la Cabana militară de instruire Cheia, din data de 9 noiembrie. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” se arată într-o postare a MAPN pe facebook.

 

Articole asemănătoare
Sănătate
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Cum se tratează arsurile solare acasă

Prognoza meteo pentru anunţă zile caniculare pentru cel puţin 10 zile. Nu puţini sunt cei care doresc să se bucure de soarele acestor zile, însă mulţi vor abuza de expunerea la ultraviolete....