Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Scoala de soferi

Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției în ce situație sunt puși prahovenii care încearcă să devină șoferi. Aceștia așteaptă până la un an de la depunerea dosarului pentru a intra în posesia permisului de conducere.

 

Scrisoarea cititorului:

Buna ziua! Va scriu acum pentru ca am vazut ca in trecut ati mai creat un articol pe aceasta tema, iar in acea perioada autoritatile s-au sesizat si au mai angajat examinatori pentru examenul de traseu auto. Este inadmisibil sa astepti patru luni dupa ce dai sala ca sa poti sustine si proba practica (orasul). Dosarul dureaza un an facand un calcul simplu: cel putin o luna dureaza sa acumulezi orele necesare, apoi dai sala, te programeaza peste 4 luni la oras, iar daca il pici trebuie sa te reprogramezi dupa 2 saptamani. Dosarul expira inainte de a da a doua oara proba orasului. Numai cu ajutorul dumneavoastra putem schimba ceva in aceasta situatie.

 

Pornind de la această scrisoare deschisă, redacția Observatorul Prahovean solicită Prefecturii Prahova să ia măsuruile necesare pentru ca timpul de așteptare al candidaților să fie redus la o limită acceptabilă. 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...