Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tarife rca

Guvernul României a adoptat, miercuri, Hotărârea de Urgenţă care prevede plafonarea tarifelor RCA pentru o perioadă de şase luni.

 

Noile tarife vor intra în vigoare în 10 zile de la publicarea hotărârii în Monitorul Oficial. Anterior, Ordonanta de Urgenţă a Guvernului (OUG) care reglementează asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor - RCA a fost publicată, pe 19 septembrie, în Monitorul Oficial. Ulterior, Autoritatea de Supraveghere Financiară a stabilit tarifele de primă (maxime) pe categorii de vehicule.

Tarifele maxime RCA au fost publicate săptămâna trecută. Nivelul acestora depinde de capacitatea cilindrică și vârsta asiguratului. Spre exemplu în cazul unui vehicul cu motor de putere cuprinsă între 1.400 și 1.600 centimetri cubi, prima maximă variază între 629 de lei și 1.166 lei în funcție de vârsta asiguratului. Tariful este valabil pentru clasa de bonus malus 0.

Sursa: digi24.ro

 

 

Național
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Guvernul nu renunţă la impozitul pe gospodărie

Guvernul nu renunţă la intenţia introducerii impozitului pe gospodărie, însă premierul Mihai Tudose a ţinut să precizeze că aceasta se va face doar atunci când statul va avea infrastructura...