Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

pod1

Un incident extrem de grav s-a petrecut pe o autostrada de langa Milano. Un om a murit si cinci au fost raniti, dupa ce un pod suspendat peste o sosea s-a prabusit sub greutatea unui TIR condus de un roman.

 

Vehiculul de mare tonaj cantarea peste o suta de tone, iar politistii italieni verifica acum daca TIR-ul avea voie sa circule pe pod, dar si daca acea constructie nu era, de fapt, subreda.

Accidentul s-a petrecut pe Autostrada 36, dintre Milano si Lecco.

 

O camera instalata pe bordul unei masini care stationa a surprins momentul in care TIR-ul condus de un roman trece pe pod si toata constructia se prabuseste. Trei masini treceau in acea clipa pe dedesubt. Doua sunt azvarlite ca niste jucarii, iar cea de-a treia a fost complet strivita. Soferul a murit pe loc.

Fotografiile surprinse la fata locului arata dimensiunile dezastrului. TIR-ul incarcat a cazut cu pod cu tot, iar romanul din cabina a fost ranit.

Nicoleta Ciorei, sotia soferului: "Are fractura toracica. Adica fracturi la coaste, fractura toracica, un brat drept dizlocat. El isi aminteste doar ca, la un moment dat a picat, a cazut si de acolo nu isi mai aminteste nimic."

sursa: stirileprotv.ro

VIDEO

FOTO

pod2

pod3

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 21 August 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Inotești

Pompierii au fost solicitați luni dimineața la un incendiu în satul Inotești din comuna Colceag.  Flăcările au afectat 50 de metri pătrați, iar potrivit primelor informații oferite de ISU Prahova au ars...