masini furate

Pentru al treilea an consecutiv, Smart ForTwo se clasează în fruntea listei celor mai furate mașini, întocmită de asociația "40 de milioane de automobiliști", și care contorizează numărul autoturismelor furate între iunie 2015 și iunie 2016, relatează oline huffingtonpost.fr.

"Pentru că dimensiunea sa minionă îi permite să fie urcată ușor într-un camion (...) la adăpostul privirilor", Smart rămâne una dintre mașinile cele mai interesante pentru a fi furată, potrivit agenției de expertiză BCA Parisien.

Pe locul doi și trei se clasează Range Rover Evoque și respectiv Ford Fiesta. Cu excepția Range Rover Evoque, modelele cele mai furate anul acesta nu fac parte dintre cele mai recente.

Cruțate anul trecut, modelele SUV germane revin în clasament. Range Rover Evoque și Range Rover își fac intrarea pe locurile doi și patru, în timp ce X5 și X6 de la BMW ocupă locurile șase și opt în acest clasament.

sursa: realitatea.net

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

România, ținta unui atac cibernetic masiv

Mai multe companii din România sunt deja afectate de GoldenEye, o nou atac cibernetic masiv, de tip ransomware. Și în Ucraina, bănci, companii și ministere au fost afectate de atacul cibernetic. Aeroportul...