Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

polita rca

De mai bine de 24 de ore brokerii de asigurare nu pot emite poliţe RCA, din cauza blocării bazei de date CEDAM, unde este trecut istoricul tuturor şoferilor din România.

 

Sistemul CEDAM a fost suprasolicitat, în perioada 19-20 septembrie, din cauza unui număr foarte mare de interogări, a anunţat, marţi, Autoritatea de Supraveghere Financiară, instituţia recomandând utilizatorilor prelungirea duratei de răspuns la interogarea bazei de date."În cursul zilelor de luni şi marţi, 19 şi 20 septembrie 2016, serviciile web ale sistemului informatic CEDAM (cu precădere cele pentru stabilirea clasei de daunalitate bonus-malus) au fost suprasolicitate din cauza unui număr foarte mare de interogări provenite de la companiile de asigurări, fiind înregistrat un volum zilnic de aproximativ 4 milioane de solicitări. Pentru comparaţie, acelaşi număr de interogări sunt primite în mod normal într-o perioadă de 1 - 2 săptămâni. Ca urmare, deşi a rămas funcţional în tot acest timp, sistemul a răspuns cu greutate la interogări, anumiţi utilizatori fiind puşi în situaţia de a nu putea obţine informaţiile necesare emiterii de poliţe RCA", se spune în comunicatul ASF.
Citește continuarea pe economica.net

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...