rca

Automobilistii care vor fi loviti de alti soferi vor putea sa isi repare avariile pe propria polita RCA, iar firma de asigurare isi va lua banii de la asiguratorul soferului vinovat.

Asta prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta, care va reglementa asigurarile RCA. Documentul nu rezolva insa tarifele enorme de acum, spun transportatorii, care vor sa faca joi un miting national pentru ieftinirea RCA.

Soferii stiu foarte bine ca acum repararea masinii dupa un accident poate fi ca un joc la ruleta in functie de ce polita RCA are cel care i-a lovit.

Vestea despre proiectul in care reparatia masinii se face pe propria polita RCA, iar firmele de asigurare fac decontarea direct intre ele este bine primita.

Proiectul spune ca polita RCA poate fi suspendata daca o masina este imobilizata, in service de exemplu. In plus polita poate fi incheiata si pentru o singura luna.

sursa: stirileprotv.ro

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Avertizare meteorologică de ploi torențiale

O nouă avertizare meteo intră în vigoare pentru sudul, centrul și estul țării. Sunt așteptate averse torențiale. descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat...