Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

rutiera

În acest week-end prelungit, pe drumurile naționale au fost mobilizate numeroase echipaje ale poliției rutiere.

 

Comunicatul Poliției:

În perioada 12 – 15 august a.c., zilnic, se vor afla la datorie 320 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale și arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Cei 320 de poliţişti vor acţiona cu 150 de autospeciale pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, 143 de patrule de siguranţă publică, dintre care 13 pedestre şi 130 auto.

În aceste zile, poliţiştii vor fi prezenți și vor acționa pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase și evenimentele cultural-artistice la care se estimează că va participa un număr mare de persoane.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 60 de poliţişti rutieri vor acţiona pe principalele artere rutiere, utilizând în medie, zilnic, 8 aparate radar. O atenție deosebită va fi acordată DN 1, având în vedere afluența turiștilor sau celor care tranzitează Valea Prahovei.  

De asemenea, traficul rutier pe principalele drumuri naționale va fi supravegheat din aer de un elicopter al I.G.Av..

 

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 23 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

"Boss-ul... tot boss"

Să parchezi la trecerea de pietoni şi să blochezi şi singura cale de acces, asta înseamnă să fii... bo(u)ss! Dacă nu putem să-i amendăm, măcar să-i enervăm. Ştim că nu le place acest fel de...