Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

dacia1

Sfârșitul lui 2016 va aduce schimbări estetice minore și modificări tehnice pentru gamele Logan și Sandero. Pe lângă faceliftul discret, la nivel de blocuri optice, mască frontală și spoilere, constructorul va propune cel puțin o nouă motorizare care va depăși o sută de cai putere.

 

Modificările vin după patru ani de la lansarea celei de-a doua generații a familiei de modele Logan și Sandero. Noutățile aduse automobilelor vor putea fi admirate la Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an.

Este foarte posibil ca unele dintre schimbările apărute pe versiunea de echipare Prestige - semnalizatoarele pe oglinzile laterale, de exemplu - să se regăsească în echiparea standard a mai multor versiuni pe noile modele. De asemenea, Sandero și Logan vor primi mai multe nuanțe de caroserie, scrie Automarket.ro.

 

Vor exista noutăți și la nivel tehnic, iar unele dintre acestea vizează apariția uneia sau a mai multor motorizări în gama Logan și Sandero. Dacă cele mai puternice motoare existente astăzi în configuratorul celor două modele au 90 de cai putere, toamna acestui an ne va face cunoștință cu motorizări ceva mai puternice care vor trece de o sută de cai putere. Rămâne de văzut dacă motorizarea 1.2 TCe de pe Duster, care oferă 125 de cai putere, va fi una dintre alternativele luate în considerare de inginerii Renault și Dacia la nivel de echipare.
Vezi mai multe fotografii AICI
sursa: digi24.ro
Galerie FOTO Dacia Sandero și Logam MCV Facelift

dacia4

dacia3
dacia2

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Răspunsul lui Cioloş la oferta USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind...