Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

motocros

Pista de motocros a fost respinsă, din nou, de consilierii locali din Câmpina.

 

Pentru a doua oară a fost adus în fața consilierilor locali din Câmpina proiectul privind înființarea unei noi piste de motocros în cartierul Muscel (lângă tabăra Voila) și tot pentru a doua oară a fost respins.

Nu există un motiv clar, oficial, pentru care aleșii locali nu vor nici în ruptul capului să dea undă verde amenajării unei baze sportive care să reînvie o veche tradiție care a plasat, zeci de ani, orașul Câmpina pe harta competițiilor sportive.

 

Cert este că inițiatorul proiectului a afirmat că va readuce pe ordinea de zi și pentru a treia oară acest proiect, în speranța că, după campania electorală, consilierii locali vor fi mai îngăduitori.

Potrivit inițiatorului, Florin Frățilă, promovarea proiectului de hotărâre se întemeiază pe intenția autorităților locale de a relua tradiția existentă în Câmpina în ceea ce privește desfășurarea competițiilor sportive de motocros și vine în întâmpinarea numeroșilor împătimiți ai acestui sport.

Așa cum este bine cunoscut, în Câmpina a existat cea mai lunga pistă naturală de motocros din România (1.500,00 m) care în anul 2008 a fost închisă din cauza unor alunecări de teren, dar și din cauza faptului că aceasta se intersecta cu drumul de acces către un lăcaș de cult.

Pentru realizarea acestei baze sportive, inițiatorii proiectului au luat legătura cu un reprezentant al Federației Române de Motociclism, care a studiat terenul propus și care a considerat că acesta corespunde criteriilor necesare amenajării unei piste de motocros.

În ciuda acestor aspecte, consilierii locali au picat proiectul, invocând, ca de obicei, probleme legate de finanțarea acestui unui astfel de proiect.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...