Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

parcare3

Pentru a-și rezerva locul de parcare, tot mai mulți ploieșteni recurg la metode ilegale.

 

Este și cazul unui locatar, care locuiește la intersecția în zona cuprinsă între străzile Crișan - Făcliei, respectiv strada  Zimbrului - strada Gorniștilor. Acesta și-a îngrădit locul de parcare cu o structură metalică, iar alții și le-au marcat cu plăcuțe metalice, blocând mașinile ai căror șoferi nu respectă "proprietatea".

 

Citește și O parcare din Ploiești Vest, confiscată de samsarii de mașini

Un cititor ne-a trimis fotografiile atașatae cu următorul mesaj: 

"Va rog sa imi spuneti daca este normal dar mai ales legal ca cineva sa procedeze asa. Am atasat la mail trei poze cu marcarea, de fapt imprejmuirea in toata regula a unui loc de parcare aflat intr-o parcare publica din jurul blocurilor.  In afara de locul incercuit cu structura metalica improvizata mai exista doua locuri marcate cu o placa pe care este scris numarul de inmatriculare unde daca faci greseala sa parchezi ti se blocheaza masina de catre persoana care a pus "stapanire" pe domeniul public". Cei de la SGU ne-au spus ca este datoria Politiei Locale sa intervina!"

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Poliției Locale Ploiești.

parcare2

parcare4

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...