Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

sîngeru.jpg

Consiliul Județean Prahova a alocat fonduri pentru repararea acoperișului Muzeului Sătesc de Sîngeru, care a fost mistuit de flăcări în luna februarie a acestui an.

 

Suma alocată Muzeului de Istorie și Arheologie Prahova a fost de 230.000 de lei. Fondurile au ca destinație „refacerea acoperiș Muzeul Sătesc Sîngeru” la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova”.

Citește și:


Citește și: Incendiu la o clădire situată în apropierea Muzeului Sătesc din Sângeru

 

În luna februarie a acestui an, un incendiu a izbucnit la o anexă a muzeului unde se afla centrala termică. Ulterior flăcările au mistuit o parte din acoperișul Muzeului Sătesc Sângeru, precum și clădirea în care se afla arhiva Primăriei Sângeru.

 

Citește și: Imagini de la incendiul de la Sângeru! Arhiva Primăriei și o parte din acoperișul Muzeului Satului au fost mistuite de flăcări

Pompierii militari care au intervenit pentru stingerea incendiului au reușit să limiteze extinderea focului și în interiorul Muzeului Sătesc Sîngeru. 

 

Eveniment
  • Luni, 21 August 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Inotești

Pompierii au fost solicitați luni dimineața la un incendiu în satul Inotești din comuna Colceag.  Flăcările au afectat 50 de metri pătrați, iar potrivit primelor informații oferite de ISU Prahova au ars...