Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

prime.jpg

Efectul noii legi a salarizării, care a adus creșteri semnificative salariale. Până la sfârșitul anului, însă, posturile din administrație vor fi blocate. La Ploiești, primarul municipiului, Adrian Dobre, a anunțat demararea procedurilor de negociere cu sindicatul pentru stabilirea grilei de salarizare.

 

Până pe 30 iulie, salariile tuturor angajaților din Primăria Ploiești trebuie să fie stabilit, fără a se depăși anvelopa salarială, a anunțat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, explicând că nu vor exista probleme în condițiile în care, la această oră, 50 - 60 de posturi sunt neocupate, dar au fost bugetate la începutul anului. 

Primarul municipiului a precizat că de anul viitor vor intra în vigoare și reglementările legate de acordarea primei de activitate și de concediu.  

 

Salariile pot ajunge, cu 1 iulie la peste 6.000 de lei în administrația locală, dar nu pot depăși indemnizația viceprimarilor.

Pentru cei care își doresc un post în administrație, cu atât mai mult cu cât salariile au crescut cu data de 1 iulie, veștile însă nu sunt prea bune. Posturile au fost blocate până în luna octombrie. <>