Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

intalnire-ph-peste.jpg

Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Sterică Fudulea, a fost prezent la Ploiești, unde a avut loc o întâlnire cu reprezentanții IMM-urilor, pe tema exportului.

 

Participanții la reuniune s-au arătat interesați, în primul rând, de viitoarea lege a prevenirii, instituțiile de control urmând să aibă în principal rolul de prevenire.

Reprezentanții IMM-urilor s-au plâns de amenzi și de birocrația crescută în domeniul atragerii de finanțare de la bugetul de stat.

 

Secretarul de stat Sterică Fudulea a susținut că ”Mediul de afaceri nu mai este acel mic evazionist, ci este micul contribuabil la bugetul de stat”, iar "Legea prevenirii este o lege benefică de ambele părți”.

Vizita la Ploiești a secretarului de stat nu este însă întâmplătoare. La Ploiești este înființat primul centru româno-elvețian. Secretarul de stat a susținut că anul viitor va exista un buget de 17 milioane de lei numai pentru participarea micilor întreprinzători la târguri peste hotare.

Întâlnirea a avut loc la Sala Unirii a Palatului Administrativ, iar la ea a luat parte și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.