Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ss12.jpg

Din dorinţa de a face cât mai atractivă zona parcului de la Sala Sporturilor din Ploieşti, administratorii locului împreună cu societatea de salubritate, organizează în acest weekend expoziţia de gunoaie neridicate, intitulată "Ne doare-n pubelă de Ploieşti".

 

Fini cunoascători ai apetitului ploieştenilor pentru evenimente inedite, organizatorii au pus la dispoziţia publicului o gamă variată de gunoaie. Astfel, amatorii de senzaţii tari pot inhala mirosuri deosebite, provenite din standurile aflate în plin proces de fermentaţie. Vizitatorii pot experimenta senzaţii unice de greaţă şi vărsături. Pentru cei mici au fost organizate concursuri de murdărire involuntară, iar pentru adulţi mai nimic, ei fiind deja obişnuiţi cu mizeria din Ploieşti. Cu toate acestea, ca la orice eveniment care se respectă, organizatorii au pregătit şi surprize. De menţionat ar fi concursul de scuipat aleatoriu seminţe cu bătaie de pe loc şi surpriza Festivalului Gunoaielor, un moment unic de dans tematic, coordonat de reputata coregrafă, Floricica dansatoarea.

În funcţie de succesul de care se va bucura această acţiune, operatorul de salubritate promite să suplimenteze numărul de pubele, pe care le va aduce gata umplute. Ultima zi a weekend-ului se va desfăşura sub sloganul: "Păi ori suntem nesimţiţi, ori nu mai suntem" şi va fi rezervată concursului de aruncat gunoaie pe jos.  

 

ss13.jpg

ss14.jpg

ss12.jpg