Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

WhatsApp Image 2017-06-16 at 12.29.52.jpeg

Directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că situația financiară a companiei este mai mult decât dificilă, având datorii către furnizori (aproape 7 milioane de lei), ANAF și bugetul local. Singura veste bună este că Primăria Ploiești și-a propus achiziționarea de 15 autobuze noi, din bugetul municipiului.

 

Vestea proastă este că fără un ajutor din partea Consiliului Local Ploiești, pentru acoperirea diferențelor dintre venituri și cheltuieli, suma fiind de 6,7 milioane de lei în 2016, societatea intră într-un blocaj financiar total. Astfel, TCE se va afla în imposibilitatea de a asigura transportul în comun, neavând bani nici măcar pentru achiziționarea de combustibil.

În altă ordine de idei, directorul TCE a negat că vor fi eliminate troleibuzele și, totodată, a anunțat că decizia privind disponibilizarea a 29 de persoane va fi luată luni, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație. Măsura de disponibilizare a fost blocată până acum de un membru al CA-ului care a venit cu o altă propunere aflată în analiza TCE Ploiești.

 

Cât privește diferența dintre venituri și cheltuieli, directorul TCE a anunțat că într-un final societatea va da în judecată Primăria Ploiești pentru recuperarea sumelor.