19142001_1457755670933960_1832495122_n.jpg

Lucrări ample de investiţii rămân nefinalizate, după ce edilii se pozează la inaugurare. Într-un dispreţ total faţă de ploieşteni, de banii şi confortul acestora, lucrările rămân într-un stadiu în care nimănui nu pare să-i mai pese. 

Şoselele Vestului şi Nordului, unde infrastructura a fost reabilitată integral, continuă să aibă mari probleme. Pe lângă faptul că, aproape la fiecare ploaie, sunt porţiuni care se inundă pentru că sistemul de canalizare este complet depăşit, nici trotuarele nu au avut o soartă mai bună.

Anul trecut, chiar în primăvara alegerilor, haite de viitori consilieri tăiau panglici. Îi invităm să încerce să verifice la faţa locului, deşi imaginea este edificatoare, situaţia trotuarului aflat între strada Deltei şi intersecţia cu Bulevardul Republicii. Dacă se poate şi nu cerem prea mult, am putea aştepta şi un răspuns din partea edililor, pe care să-l distribuim celor care ne-au sesizat. Dacă ei consideră că atât trebuia asfaltat, iar zona menţionată arată foarte bine aşa, atunci... e bine... e foarte bine.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....