Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hale-piete-ploiesti-primarul-dobre.jpg

La doar o zi după ce viceprimarul George Pană a susținut că nu există probleme la SC Hale și Piețe, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat contrariul. Edilul a afirmat că fără o strategie rapidă societatea din subordinea Consiliului Local va avea suficiente motive de îngrijorare.

Una dintre problemele identificate de primarul Adrian Dobre vizează fosta clădire Peco achiziționată de SC Hale și Piețe, unde în prezent își desfășoară activitatea Judecătoria Ploiești și Tribunalul Prahova. După mutarea celor două instituții în noul Palat de Justiție, SC Hale și Piețe trebuie să identifice rapid o nouă destinație. 

O a doua problemă, potrivit primarului Dobre, este modul în care s-a realizat externalizarea Oborului, iar pe de altă parte faptul că în ultimii trei - patru ani, în loc de o reducere a personalului, s-a constatat creșterea numărului de angajați cu aproape 20%.

„Dacă aceste lucruri nu sunt bine clarificate de managementul de acolo într-adevăr riscurile sunt foarte mari în ceea ce privește modul în care activitatea economică se va desfășura acolo, iar dacă este să ne uităm la serviciile pe care le găsim în piețe sunt foarte multe lucruri de spus”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

 

 

Administrație
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Roxana Tănase

Audit financiar la SC Hale și Piețe

Societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești intenționează să achiziționeze servicii de audit financiar pentru verificarea situațiilor financiare de la SC Hale și Piețe. SC Hale și...