concerte-ploiesti-festival-magie-feerie-costuri.jpg

Primăria Ploiești a pregătit noi spectacolele pentru Ziua de 1 Iunie. Lora, CRBL , Alina Eremia, Mateo, Liviu Teodorescu și Cargo vor concerta vineri, începând cu ora 20.30.

Primăria a anunțat seria manifestărilor organizate special pentru 1 Iunie, care au loc sub titulatura Ploiești - Magie, Feerie și Povești. Spectacolele vor costa aproape 30.000 de euro. 

Citește și: Programul Festivalului Ploiești - Magie, Feerie și Povești. Ce artiști vor susține recitaluri

Urmare a evaluării ofertelor depuse de operatorii economici la achiziția de servicii pentru evenimentul „ Festivalul Ploiești – Magie, Feerie, Povesti”, autoritatea contractanta a declarat câștigătoare oferta depusă de SC Produktiv Assets SRL cu prețul de 124.450 lei, fără T.V.A, a precizat Primăria Ploiești.

Trebuie precizat că în afară de concertele pregătite de municipalitate, pe 2 iunie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 10.00, are loc un spectacol ecvestru, pentru care a fost prevăzută o valoare estimativă de 11.340 lei, fără TVA.

La zilele Ploieștiului, manifestare care a avut loc în perioada 19 - 21 mai, cheltuielile pentru serviciile prestate de artiști s-au cifrat la 92.223,94 lei, fără T.V.A, firma declarată câștigătoare fiind S.C. Concert Sound Production SRL.

 

Administrație
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ploieştiul părăginit

De la o zi la alta, Ploieştiul pare un oraş abandonat de autorităţi. Drumuri pline de gropi, autobuze sub orice critică, străzi inundate la fiecare ploaie, parcuri jalnice şi locuri de joacă...

Blejoi
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Concursuri și distracție de ziua copilului la Blejoi

Excelentă iniţiativa cadrelor didactice de la Şcoala Ploieştori, care au învăţat copiii - chiar de ziua lor - că distracţie nu înseamnă numai shopping, jocuri pe telefon, “Mac” sau un fi lm “3d”. Şi...