Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Măsura va fi luată în contextul demarării lucrărilor de reabilitare a saloanelor de la etajul V al clădirii, lucrări care vizează inclusiv înlocuirea instalațiilor electrice și a tâmplăriei.

Consiliul Județean Prahova a organizat încă de anul trecut o licitație pentru desemnarea firmei care va executa lucrările. Este vorba despre societatea S.C. Hidro Salt B92 SRL București, valoarea contractului fiind de circa 15 milioane de lei. 

„Lucrările vor demara de săptămâna viitoare. Deja au fost eliberate cele 50 de paturi de la Secția de Cardiologie, pentru că lucrările vor demara de la etajul V al clădirii”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pentru că au existat discuții în anii trecuți când au existat astfel de reabilitări că lucrările la un anumit etaj au fost efectuate în timp ce unii pacienți erau în saloane, anul acesta s-a luat decizia ca bolnavii să fie transferați la alte secții. Astfel, bolnavii de la etajul V al Spitalului Județean Ploiești sunt repartizați la secțiile de la etajele inferioare, respectiv la Secția de Diabet și la Secția Interne. Singura secție care nu va intra momentan în reparații este ATI de la Secția de Cardiologie.