Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

protest apm prahova6

Un protest spontan paralizează activitatea de la APM Prahova timp de două ore. 

 

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Prahova cer condiții mai bune de muncă și solicită acordarea de sporuri de lucru cu publicul și de stres. 

O altă cerință o reprezintă legislația coerentă în domeniu. Oamenii susțin că guvernanții ar trebui să acorde mai multă atenție salarițiilor din Agențiile pentru Protecția Mediului din toată țară. 

 

Marți la APM Prahova nu este program cu publicul. 

Protestul urmează să se încheie la ora 12.00.

UPDATE Comunicatul angajaților APM:

Salariații APM Prahova anunță întreruperea programului de lucru astăzi, 14.03.2017, între orele 10,00 – 12,00, manifestându-și nemultumirea profundă cauzată de adâncirea inechităților salariale din sistemul public, fapt care, zilnic, ne diminuează nivelul de trai.

În prezent, salariile angajaților APM Prahova sunt cele stabilite în luna decembrie 2009, în contextul în care salariile colegilor noştri bugetari din aceeași familie ocupațională au făcut recent obiectul unor acte normative individualizate, crescând substanțial.

            Nu considerăm că este firesc să fim discriminați, ca și categorie de salariați bugetari, doar pe considerent numeric, toți angajații agențiilor județene și ai agenției naționale pentru protecția mediului însumând 1845 de salariați în prezent.

Pe această temă ne-am adresat în nenumărate rânduri atât conducerii Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, cât şi Ministerului Mediului, în scris, prin manifestatii in fata cladirii Ministerului Mediului şi în cadrul unor întâlniri oficiale.

            Până la acest moment, revendicarile noastre nu au fost soluționate în nici un fel, asfel încât suntem cea mai discriminată și nesusținută guvernamental categorie de salariați plătiți din fonduri publice.

            Dacă revendicarile noastre juste nu vor fi soluționate favorabil, suntem decişi să declanşăm conflictul colectiv de muncă întrerupându-ne activitatea pe timp nelimitat.

protest apm prahova6

protest apm prahova6

protest apm prahova6

protest apm prahova6

protest apm prahova6

protest apm prahova6

 

Administrație
  • Marți, 15 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

SGU la un pas de grevă generală

Lupta pentru putere în SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti (SGU), nu a adus nicio schimbare în activitatea societăţii, poate una dintre cele mai criticate din subordinea Primăriei. Nu doar...