Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

sgu ploiesti

Societatea aflată în subordinea Consiliului Local are conturile blocate de către ANAF și SPFL și este în imposibilitate de a plăti salariile.

 

Problema a apărut in momentul în care SGU a pierdut procesul cu SPFL și a fost obligat la plata taxelor pentru spațiile verzi.

”Această taxă a fost calculată din 2010 până în prezent. Este vorba despre o datorie de 2,1 milioane de lei” , a susținut Donald Constantin directorul SGU Ploiești.

 

Mai grav este faptul că blocarea conturilor s-a făcut și pe sumele virate de Primăria Ploiești, de 1,4 milioane de lei, fapt care face imposibilă plata salariilor, în cuantum de 600.000 de lei.

”Încercăm să găsim o soluție pentru deblocarea situației de la SGU”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, care a precizat că și societatea Transport Călători Express are o situație dificilă, tot ca urmare a blocajului apărut în urma proceselor cu SPFL și ANAF.

 

Administrație
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Circ pe domeniul public

Ploieşti este oraşul în care fiecare pare să facă ce vrea. Aruncăm gunoaiele pe unde apucăm, ne rezervăm locuri de parcare după bunul plac, parcăm oricum pe unde apucăm şi... vopsim domeniul public, ca să...