Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bazin campina

Elevii din Câmpina care urmează cursuri de înot la bazinul de înot didactic din localitate își pot relua pregătirea începând cu data de 13 martie, a anunțat Primăria Câmpina.

 

Activitatea la complexul sportiv a fost oprită la finele lunii februaire, pentru igienizare și reparații, asta după ce bazinul a fost preluat de la administratorul privat de Clubul Sportiv.

Conform contractului dintre Primăria Câmpina și Gercom Business, administratorul privat are obligația să predea bazinul exact așa cum l-a preluat, cu echipamentele complete și funcționale și după o igienizare profesională.

 

Bazinul a fost deschis publicului în luna iulie a anului 2011, iar de atunci a fost administrat exclusiv de Gercom. În aproape șase ani de funcționare, clienții fiind în special copii, echipamentele sanitare de la dușuri și din vestiare au început să se deterioreze sau să dispară, acestea urmând să fie înlocuite pe cheltuiala administratorului.

Odată ce va fi preluat de Clubul Sportiv Câmpina, la bazinul vo rfi practicate următoarele tarife, aprobate în ședință de Consiliu Local:  bilet intrare - 10 lei/oră, abonament 10 ore pentru copii - 50 lei,  abonament 10 ore pentru adulți - 90 lei,  abonament 20 ore pentru copii - 100 lei, iar pentru adulți 160 lei.

Elevii care învață la una dintre școlile din Câmpina vor avea acces la zece ședințe gratuite de inițiere, în baza carnetului de elev, în afara programului școlar.

În cazul organizării unor evenimente, competiții se percepe o taxă de bazin în valoare de  200 lei/oră.

Sportivii care sunt legitimați la Federația Română de Natație plătesc un abonament de 150 de lei pe lună, care le permite două intrări pe zi, iar un abonament annual pentru aceeași categorie este în valoare de 1.100 lei.