Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria ploiesti

Întâlnirea are loc la etajul al treilea al Palatului Administrativ din Ploiești. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat încă de ieri că se dorește o reorganizare a Poliției Locale Ploiești pentru întărirea efectivului de personal pe compartimentul de ordine publică.

 

Trebuie precizat că în ultimii ani polițiștii locali au primit noi atribuții, inclusiv pe latură de circulație rutiera. Dar astea nu sunt singurele atribuții.

Prin hotărâre de Consiliu Local, Poliția Locală a primit în atribuții controlul comercial, controlul pe latură de salubritate, respectiv mediu. În prezent în organigrama Poliției Locale figurează 240 de angajați.

 

UPDATE: Ședința cu șefii din Poliția Locală Ploiești a durat mai bine de o oră. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a identificat mai multe deficiente cu privire la activitatea polițiștilor locali.

,,Ne dorim eficientizarea activității de la Poliția Locală", a declarat edilul, precizând ca acest lucru se poate realiza prin modificarea organigramei și a regulamentului. Prin noile propuneri se urmărește ca pe străzi să existe un număr mai mare de polițiști locali, pentru păstrarea liniștii și ordinii publice..