Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cimitir-ploiesti-tarife.jpg

Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local, propune noi tarife pentru concesionarea locurilor de înhumare în cimitirele ploieștene. Actualele prețuri încasate pentru concesionare, înhumare/deshumare, executare lucrări funerare nu au fost modificate din anul 2004.

„Regulamentul de Organizare și Funcționare al Cimitirelor necesită modificări având în vedere ca prețurile încasate pentru concesionare, înhumare/deshumare, executare lucrări funerare s.a. nu au fost modificate din anul 2004, respectiv 2012. Considerăm oportună modificarea prețurilor în sensul majorării acestora cu indicele de inflație comunicat de Institutul Național de statistică aferent perioadei decembrie 2004 – ianuarie 2017, respectiv 180,97 % (Anexa nr. 1) si perioadei noiembrie 2011 – februarie 2016, respectiv 110,05 % (Anexa nr. 4, Anexa nr. 5, Anexa nr. 25) și în conformitate cu devizele întocmite de serviciul de specialitate din cadrul societății (Anexa nr. 2.1., Anexa nr. 3). Mai mult decât atât, menționam ca din anul 2012 și până în prezent prețul utilităților a crescut considerabil”, se arată în raportul de specialitate al unui proiect de hotărâre care urmează să fie propus spre analiza aleșilor locali la finele lunii martie.

Ca și în anii trecuți, SGU Ploiești propune menținerea protecției sociale acordate pentru pensionarii cu venituri sub valoarea ce reprezintă plafonul valoric al salariului minim brut garantat în plata pe economie.

Iată noile tarife propuse, dacă proiectul va fi aprobat în ședința Consiliului Local Ploiești:

 

cimitire.jpg

protectie-sociala-cimitire.jpg

 

protectie-sociala-cimitire-ploiesti.jpg