Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

drumuri-judetene.jpg

Consiliul Județean Prahova a aprobat lista drumurilor județene pe care se vor efectua lucrări de asfaltare și plombări.

În acest program sunt incluse trei tronsoane de drum județean, pentru turnarea de îmbrăcăminte asfaltică, respectiv DJ231 (Gornet - Păcureți - 1,8 km), DJ 219 (Predealul Sărari - 60 de metri) și DJ 206 Talea (1,6 km), pentru care deja a fost predat amplasamentul, urmând ca lucrările să fie efectuate în momentul în care condițiile meteo va permite efectuarea lucrărilor.

Citește și: Lista drumurilor propuse spre reabilitare în Prahova

Totodată, Direcția Județeană de Drumuri și Protecția Plantelor a demarat lucrările de plombare cu mixtură asfaltică pe anumite tronsoane de drum unde au apărut gropi.

Citește și: Bani pentru consolidarea Transbucegi (DJ713)

Separat, un al treilea program include turnarea de covoare asfaltice, program început anul trecut în noiembrie, când din cei 40 de kilometri de tronsoane au fost executați 25 de kilometri.

În 2016 au fost executate lucrări pe drumurile județene care traversează localitățile Baba Ana, Fulga, Drăgănești, Satul Nou, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, urmând ca anul acesta să fie vizate tronsoane de drumuri județene din Boldești Grădiștea, Vărbilău, Cosminele, Râfov, Olari, Ariceștii Zeletin și Boldești Scăeni. În acest sens a fost emis ordinul de începere a lucrărilor care vor fi derulate în funcție de condițiile meteo.